Teori ve pratikte  tam puan edindiler

Teori ve pratikte tam puan edindiler

Çayırova Kent Konseyi Engelliler Meclisi organizasyonunda KBB İtfaiye Daire Başkanlığı’nda eğitim gören 24 Kasım Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri Kocaeli’de bir ilke imza atarken hem teori hem de pratikte tam puan edindiler

24 Kasım Ortaokulu otizmli yoğun özel eğitim sınıfı öğrencileri, Çayırova Kent Konseyi Engelliler Meclisi organizasyonunda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda eğitim gördü. Kocaeli’de bir ilk olan çalışmada öğrenci ve öğretmenlerine, Çayırova Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Fikret Torun,  Başkan yardımcıları Hakan Tuncel ve Remzi Erdöl, Çayırova Kent Konseyi Koordinatörü Tuncay Yıldırım  ile meclis üyeleri nezaret etti. Heyete eğitim KBB İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan Eğitim Birim Amiri Recep Ayla, Eğitmenler Emel Zengin ve Murat Aydoğan tarafından verildi.

HEM TEORİK HEM PRATİK

24 Kasım Ortaokulu’nda Özel Eğitim sınıfı öğretmenleri Mehmet Şakir Açar ve Erdem Öztürk’ün öğrencileri Abdullah Aras Demirci, Beritan Öget, Dursun Ömer Yalçınkaya, Edanur Koyun, Furkan Özdemir, Hayrunnisa Coşkun, Meryem Sümeyye Özdemir ve Sedanur Uğraş eğitim programı kapsamında yangını önlemede kullanılan araç ve gereçleri araştırdı. Yangın tatbikatı eğitimi görüp söndürme pratiği gerçekleştirdi.

FİKRET TORUN’DAN TEŞEKKÜR

Çayırova Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Fikret Torun, Kocaeli’de bir ilke imza atıldığını belirterek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekibine, 24 Kasım Ortaokulu Müdürü İsmail Yılmaz ve özel eğitim sınıfı öğretmenlerine teşekkür edip öğrencileri katılımlarından ve eğitimdeki performanslarından ötürü kutladı. Torun, Çayırova’daki engellileri hayatın her alanına katmak için çalışmalarının süreceğini kaydetti.

 

607.jpg

 

yangin-1-014.jpg

 

yangin-2-018.jpg

 

yangin-4-001.jpg

 

yangin-5-001.jpg

 

yangin-6.jpg

 

yangin-7-001.jpg

 

yangin-8.jpg

 

yangin-9.jpg

 

yangin-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.