TEGV’deki çocuklara bağışlarınızla destek olabilirsiniz

TEGV’deki çocuklara bağışlarınızla destek olabilirsiniz

29 yıldır çağdaş nesillerin yetişmesi için nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Ramazan Bayramı’nda da bağışlarınızı bekliyor. Çocukların eğitimine destek olmak isteyenler TEGV’in web adresini ziyaret ederek dilediği tutarda bağış yapabiliyor. Ayrıca 3353’e SMS göndererek de eğitime katkıda bulunabiliyor.

“Bir Çocuk Değişir Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında ilköğretim çağındaki çocuklara nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Ramazan Bayramı’nda da bağışlarınızı bekliyor. Çocukların eğitimine destek olmak isteyenler https://tegv.org/bagis-yap adresini ziyaret ederek dilediği tutarda bağış yapabiliyor. Ayrıca 3353’e SMS göndererek de çocukların eğitimine katkıda bulunabiliyor. TEGV’e yaptığınız her bağışla eğitimde fırsat eşitliği sağlayabilir, tüm çocukların nitelikli eğitime ulaşmasını destekleyebilir, onlara daha iyi bir gelecek için umut olabilirsiniz.

Ayrıca bayramda sevdiklerine hediye vermek isteyenler ise kullanıcı dostu www.tegvdukkan.com adresinde özenle hazırlanmış Bayram Kataloğundan seçilmiş yüksek kaliteli ürünlere ulaşabiliyor. Bu ürünlerin satışından elde edilen gelirle TEGV’de çocukların eğitim masraflarına destek olunuyor. Özel günlerde hem sevdiklerinize anlamlı hediyeler vermek hem de çocukların yüzlerinde gülümseme oluşturmak için TEGV Dükkânı ziyaret edebilirsiniz.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAKİ ÇOCUKLARA DESTEK VERİYOR

Farklı becerilere sahip olarak dünyaya gelen tüm çocuklara kendi potansiyellerini ve yeteneklerini keşfetme fırsatı veren TEGV, 27 ilde 6 Eğitim Parkı, 42 Öğrenim Birimi ve 24 Ateşböceği ile toplam 72 etkinlik noktasında çocuklara eğitim desteği veriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklar bilişim, okuma, matematik, fen, sanat ve İngilizce olmak üzere altı ana dalda eğitim desteğinin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde yer alan tasarım ve beceri atölyelerinde 3D baskı cihazından robot kitlerine, kodlama platformlarından elektronik devre kartlarına uzanan bir yelpazede yeni nesil öğrenme imkanlarına kavuşuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.