Tarihi Camide Kadir Gecesi Programı

Tarihi Camide Kadir Gecesi Programı

Mübarek Kadir Gecesi’nde Gebze Kaymakamlığı ve Gebze Belediyesi ev sahipliğinde Çoban Mustafa Paşa Camii’nde özel program düzenlendi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, KBB Başkan Vekili Yaşar Çakmak, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Arslan, İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve ilçe protokolünün katıldığı Kadir Gecesi programı Ç. Mustafa Paşa Camii’nin imam hatiplerinin Kur’an tilavetiyle başladı. İlçe protokolünün Gebzelilerin Kadir Gecesini tebrik ettiği programda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak ediyoruz.

EN FEYİZLİ GECE

Kur'an-ı Kerim'in ilk olarak dünya semasına indirildiği Kadir Gecesi; en değerli ve feyizli gecedir. Bu kutsal geceyi önem ve anlamına uygun olarak geçirmenizi temenni ediyor, İslam Alemi ve tüm insanlık için hayırlara, hastalık ve musibetlerden kurtuluşa vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Kadir Gecemiz mübarek olsun” ifadelerini kullandı. Kadir Gecesi Özel programı İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın yaptırdığı dua ile sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.