“Suriyeli yetim çocuklar Avrupa’ya kaçırılıyor”

“Suriyeli yetim çocuklar Avrupa’ya kaçırılıyor”

İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, Gebze’de yaptığı konuşmada, Suriyeli yetim çocukların avrupa7ya kaçırıldığını söyledi. İnsan Vakfı Başkanı...

İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, Gebze’de yaptığı konuşmada, Suriyeli yetim çocukların avrupa7ya kaçırıldığını söyledi. İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, Gebze İMH’deki kahvaltı programında Suriye’de yardım kuruluşu adı altında faaliyet gösteren batılı istihbarat birimlerinin insan devşirme operasyonlarına dikkat çekti.  İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş’ın bölgedeki son durum ile ilgili kısa bir sunum yaptığı programa Gebze’deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Gebze İMH mensupları katıldı. Kur’an’ı Kerim okunarak başlanan programın açılış konuşmasını İnsan ve Medeniyet Hareketi Gebze Başkanı Ali Erol yaptı. Ali Erol, Suriyeli mazlumlar yararına düzenlenen etkinliğe katılan STK temsilcileri ve tüm davetlilere teşekkür etti.

SURİYELİ YETİM ÇOCUKLARI AVRUPA’YA KAÇIRIYORLAR

Kahvaltı programında konuşan İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, “Suriye’de şimdi farklı bir çatışma ve mücadele var. Bu çatışma Türkiye’deki STK’lar ile Avrupa’dan Suriye’ye gelen ve yardım kuruluşu adı altında faaliyet gösterenler arasında yaşanıyor. Sadece İngiltere’nin yardım gönüllüsü kisvesiyle üç bin kişilik ekibi var. Bunlar istihbarat faaliyeti ve insan devşirme operasyonları yürütüyor. Batıdan gelen ve yardım kuruluşu görüntüsüyle faaliyet gösteren yapılar çocukları, yetimleri Avrupa’ya kaçırıyor. Suriye’nin geleceğinde söz sahibi olmak için bu çocukları kendi amaçları doğrultusunda eğitiyor. Suriye’yi kontrol altında tutmak istiyorlar. PKK’lılar bile çocukları alıp militan olarak yetiştiriyor ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.