Suna Görer Güzellik Merkezi idol oldu

Suna Görer Güzellik Merkezi idol oldu

Suna Görer Güzellik Merkezi 7 yıldır Gebze’de güzelliğe dair her işlemi sunuyor.

Alanında eğitimli uzman kadrosu ile Gebze’de güzellik hizmeti veren Suna Görer Güzellik Merkezi yüzde yüz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyor. 8 yıllık deneyimi ile Merkezin Kalıcı Makyaj Masteri Kaan Yağcı, “amacımız para kazanmak değil, marka olmak. Bu işi insanları sevdiğimiz için yapıyoruz.

photo-2022-10-27-13-21-10-1.jpg

ÖDÜLLÜ MAKYAJ MASTERİ

Örnek alınan ve takip edilen bir işletme haline gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz. DES medya grubu tarafından yılın en başarılı makyaj masteri ödülüne layık görüldüm. Merkezimizde de çalışan kadromuz yalnızca üniversite belge onaylı kişilerden oluşuyor” diyerek merkezin çalışma prensibini açıklarken;

 

photo-2022-10-27-13-21-10.jpg

Mesleğe henüz 13 yaşında başlayan, merkezin diğer sahibi Suna Görer ise "Lazer epilasyon, kalıcı makyaj, bölgesel incelme, cilt bakımı, manikür, pedikür, kirpik lifting ve protez tırnak gibi güzelliğe dair her işlemi yapıyoruz. Gebze halkı bizi sevdi, sahiplendi. Bizim en iyi reklamımızı bizden memnun ayrılan danışmanlarımız yapıyor.

FİYATLAR NE ÇOK DÜŞÜK NE ÇOK FAZLA

Merkezin fiyat politikasını orta segment olarak değerlendirebilirim. Şu an tek şubede hizmet veriyoruz, ilerleyen dönemde kontrollü şekilde büyüyeceğiz. Herkesi Suna Görer Güzellik Merkezi’ne davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.