Squid Game 2. sezon yayına girdi mi? Ne zaman nerede yayınlanacak?

Squid Game 2. sezon yayına girdi mi? Ne zaman nerede yayınlanacak?

Tartışmalar yaratan ve bir çok ülkede gündem olan Squid Game dizisinin 2. Sezonu merakla bekleniyor. Pek çok dizisever sürekli olarak interet arama motorlarında Squid Game 2. sezon ne zaman?, Squid Game 2. sezon yayına girdi mi? Ne zaman nerede yayınlanacak? Gibi kelimeler ile aramalar yapıyor. İşte fenomen diziye dair tüm detaylar...

İlginç konusu ve aksiyon dolu sahneleri ile Squid Game dizisinin 2. sezonu sıklıkla araştırılıyor.Yayınlanmaya başladığı günden itibaren tüm dünyada popüler hale gelen Squid Game dizisinde çeşitli ölümcül oyunlarla yarışmacıları zor sınavlar bekliyor. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman? Nerede yayınlanacak? İşte detaylar...


SQUİD GAME 2. SEZONU NE ZAMAN?

Squid Game 2. sezonun ne zaman yayınlanacağı, ilk sezonu izleyen diziseverler tarafından araştırılıyor. Dizide Seong Gi-hun karakterine hayat veren Lee Jung-jae dizinin 2. sezon tarihiyle ilgili geçtiğimiz aylarda açıklamada bulunmuştu. Peki, Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak?

indir-8.jpg
SQUİD GAME 2. SEZONU HANGİ AYDA YAYINLANACAK?

Squid Game'in yeni sezon tarihiyle ilgili yeni açıklama geldi.Yapılan açıklamaya göre; Squid Game dizisinin 2. sezonunun 2023 Kasım ayında çıkacağı duyuruldu. Fakat dizinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil.


NE ANLAMA GELİYOR?

Squid kelimesinin Türkçe karşılığı kalamardır. Game ise oyun anlamına geliyor. Yani Squid Game'in Türkçe karşılığı "Kalamar Oyunu" demektir.


SQUID GAME'İN KONUSU NE?

Gerilim ve drama türündeki dizide hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor. Maddi olarak sıkıntıları olan yüzlerce kişi bir gün aldıkları davetle bir oyuna çağrılır. Oyunu cazip kılan ise kazanan kişinin 40 milyon dolarlık büyük ödülü alacak olmasıdır. Oyuna katılan oyuncuların yapması gereken tek şey ise bütün rakiplerini eleyerek hayatta kalan son kişi olmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.