“Sosyal demokrat” bir  alev gibi biraz. Alev gibi

“Sosyal demokrat” bir alev gibi biraz. Alev gibi

CHP Çayırova Gençlik Kolları’nda Burak İnal döneminde yönetimden istifa eden isyankar ve romantik âşıklar kınayı CHP’nin 99’ncu yıl dönümü arifesinde yakıp dünya evine bir gün sonrası “girdi”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova Gençlik Kolları’nın eski yöneticilerinden Pınar (Akkaya) Çelik ile Serkan Çelik önce nikah kıydı. Çayırova Yeşil Vadi’deki kınayı partileri CHP’nin 99’ncu kuruluş yıldönümünün tam arifesine (08 Eylül) denk getirdi.

ANCA BERABER KANCA BERABER

Birbirine çok yakışan çiftin CHP’deki dava arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşürken mutlu sonla nihayete erdi. Çift; Burak İnal’ın gençlik kolları başkanlığı döneminde yönetimde beraber yer alırken bilinmeyen bir gerekçeden ötürü yönetimden yine birlikte istifa etmişti.

 

 09 Eylül Cuma günü partilerinin kuruluş yıldönümünde düğünlerine tatlı bir telaşla hazırlığı sürdürürken, 99’ncu yıldönümünün bir gün sonrasına, 10 Eylül Cumartesi gününe denk getirdi. Çiftin düğünleri yarın (10 Eylül Cumartesi) 19.00 – 23.00 saatleri arasında Pendik, Kaynarca’da Salon Mavi Rüya’da gerçekleşecek.

Öte yandan çiftin nikahları geçtiğimiz günlerde Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde kılındı. Gelinin şahitliğini Betül Doğandere, damadın şahitliğini Bilal Odacı üstlendi.

Rüya gibi bir kına gecesinde düğüne hazırlanan birbirine çok yakışan çifti mutlu günlerinde CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve nazik eşi Cansu Orhan, Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Yılmaz Bilmez, CHP Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fadime İlhan, CHP Çayırova İlçe eski Başkanı Cihan Soyluçiçek ile birlikte partili yöneticiler ve üyeler, Akkaya ve Çelik Aileleri’nin eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. 

dugun-1-007.jpg

Telli – Serdal Çelik

 

dugun-2-007.jpg

Kamer – Dursun Akkaya

dugun-4-003.jpg

Babalar ve oğulları

dugun-9-001.jpg

-Soldan sağa – Ünal Ateş, Serdar Çelik, Gökhan Orhan, Pınar A.Çelik, Cansu Orhan

dugun-10-001.jpg

Cihan Soyluçiçek (sağ baştaki) ile

dugun-8-002.jpg

Fadime İlhan, Yılmaz Bilmez ve beraberindeki partililer

ddd.jpg

dugun-27-001.jpg

 

dugun-29.jpg

 

dugun-25-001.jpg

dugun-24-001.jpg

KİMDİRLER…

 

23 yaşındaki gelin Sivas’ın Yıldızeli İlçesi’ne bağlı Kızılköy eşrafından Kamer – Dursun Akkaya’nın güzeller güzeli torunu. Lise mezunu. Çocuk gelişimi üzerine eğitim aldı ama ev kadını konumunda.

25 yaşındaki damat Sivas’ın Yıldızeli İlçesi’ne bağlı Aslandoğmuş Köyü eşrafından Telli – Serdal çiftinin yakışıklı oğulları. Lise mezunu. Tuzla’da bir fabrikada kalıpçı emekçisi.

Düğünleri sonrası balayı için Antalya’ya gidecek olan çiçeği burnunda çift mutluluk yuvalarını Çayırova’nın Emek Mahallesi’nde kuracak.

 

120ice.jpg

SENEYİ DOLDURMADILAR: Birbirine çok yakışan çiftin nişan törenleri 18 Eylül 2021 günü gerçekleşti. Pınar Akkaya o süreçte CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde, lokal sekreteri olarak da görev yapıyordu. Çifti nişan töreninde CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ile kısa bir süre önce sağlık gerekçeleriyle görevinden istifa eden o zamanların Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve yönetimi ile Büyükşehir ve Çayırova Belediyeleri Meclis Üyesi Halis Koç da yalnız bırakmadı. Çift nişanlılık döneminde seneyi doldurmadan, nişan yıldönümüne bir hafta kala düğünlerini gerçekleştirdi.

 

Mavi Rüya’ya Marmaray ters.

Gebze – Harem’le gidilir

 

Çayırovalı, aslen Sivaslı çift düğün törenleri için Pendik’in Kaynarca Mahallesi’ndeki Salon Mavi Rüya’yı tercih etti.

Kaynarca Mahallesi, Yanyol Caddesi, Serçecik Sokak, No: 10, Kat: 5-6 adresindeki düğün salonuna otomobil ile gelecek olanlar E5’te Güzelyalı Köprüsü’nü geçtikten sonra Pendik/Tersane yol ayrımından içeriye girip Pendik yönüne doğru bu sefer alt yanyol üzerinden devam etmeli. İstikbal Mobilya Mağazası’nın köşesinden sola dönünce salon binası az ileride. (Kaynak: Google harita)

Yayalar içinse; Gebze – Halkalı arası Marmaray, Tersane ve Kaynarca İstasyonları’nda da duruyor ancak her iki istasyonda düğün salonuna hayli mesafede.

Gebze – Harem minibüsü ile gelişte; Kaynarca’ya gelmeden Yemek Fabrikası üst geçidinde inilirse karşıya geçip Pendik istikametine yürünüp, İstikbal Mobilya Mağazası’nın köşesinden sola dönünce salon binası az ileride. Bu arada dönüş içinde endişeye gerek yok. Hatta 24.00 sularında da araç bulunabiliyor. Sabaha karşı 02.00 – 03.00’e kadar işleyen hat, yolda Gebze yolcusu olmaması halinde İçmeler veya daha yakından dönüş yapıyor.

Kaynarca merkezdeki üst geçitten inilmesi durumunda ise karşıya geçip bu sefer ters istikamette biraz yürünüp, İstikbal Mobilya Mağazası’nın köşesinden sağa dönünce salon binası az ileride.

Yine de şaşırma olasılığına karşı düğün salonu telefonu: 0216 – 354 42 12.

 

pppppppppp.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.