Son dakika: Dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson öldü

Son dakika: Dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson öldü

1960'lı yıllarda yönettiği tarikat ve seri cinayetleriyle önce idama daha sonra da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Charles Manson'ın öldüğü...

1960'lı yıllarda yönettiği tarikat ve seri cinayetleriyle önce idama daha sonra da ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Charles Manson'ın öldüğü açıklandı. 9 vahşi cinayetin zanlısı ve aynı zamanda dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson öldüğünde 83 yaşındaydı.

Polonyalı aktör, yönetmen, yapımcı ve senarist Roman Polanski’nin hamile eşi Sharon Tate’in de aralarında bulunduğu 9 vahşi cinayetin zanlısı ve aynı zamanda dünyanın en ünlü seri katili Charles Manson, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Manson’ın 83 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

TARİKAT ÜYELERİNE ÖLDÜRTTÜ

Manson önderliğinde kurulan ve seri katillerden oluşan Manson Ailesi ismindeki tarikat üyeleri, 1969 yılında yedi kişiyi öldürmüştü.

Cinayetlerin Charles Manson tarafından işlendiği kanıtlanamamıştı. Fakat tarikatının kendi emirleriyle yedi kişiyi öldürmesinin ardından Manson suçlu bulunmuş ve 1971 yılında ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı. Manson’ın daha sonra 2 kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Sözcü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.