Siyasiler bu düğünde buluştu

Siyasiler bu düğünde buluştu

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar ile Kübra Soyer gerçekleşen muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Salih Zeki Karakadılar ile CHP’li Kartepe Belediye Meclis Üyesi Sabri Soyer ve Meryem Soyer'in güzel kızları Kübra Soyer gerçekleşen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Genç çiftin düğün törenine CHP'liler akın etti. Karakadılar ve Soyer aileleri törende davetlilerle yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliğine imza attı.

 

YOĞUN KATILIM

Kartepe Park Otel’de gerçekleşen düğün törenine; CHP Yerel Yönetimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Caner Arduç, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir,  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, CHP İzmit İlçe eski Başkanları Alparslan Seymen ve Selman Yıldırım, CHP önceki dönem İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli eski İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP eski İl ve ilçe başkanları, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Top, AK Parti Kartepe İlçe Yöneticileri, İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel ve yönetimi, DEVA Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emre Erhan ve yönetimi, meclis üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları, partinin önde gelen birçok ismi ve genç çiftin dost ve akrabaları katılım sağlayarak mutluluğa ortak oldular.

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.