Sivas işi düğüne iki  ittifak şahitlik etti

Sivas işi düğüne iki ittifak şahitlik etti

Her ikisi de Sivas eşrafından; Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi AKP’li Burak Fidan ile hemşire Büşra Taşel’in nikahını Tahir Büyükakın kıydı. Şahitliklerini Cumhur ve Millet ittifakından başkanlar üstlendi

Ülkemiz genelde ve yerelde yine, yeni ve seri seçim sürecine girerken siyaset yaparken birbirlerine zaman zaman desteksiz yüklenenler; düğün derneklerde bir araya gelme geleneğine zeval getirmiyor.

 

7001-001.jpg

Aysel – Şaban Taşel çiftinin güzel kızları, hemşire Büşra ile Bedriye – Turgut Fidan çiftinin yakışıklı oğulları, Kocaeli Büyükşehir ve Çayırova Belediyeleri Meclisi AKP Üyesi, sanayici iş insanı Malzeme Mühendisi Burak Fidan görkemli bir düğünle dünya evine girerken nikahlarını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı.

7003.jpg

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,

7004.jpg

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz ile birlikte Cumhur İttifakı’ndan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, AKP Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay; Millet İttifakı’ndan CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve İl Başkan Yardımcısı Binali Aydın da şahitler arasında yer aldı. Çok sayıda şahitli nikahta Gebze Güzeller OSB Başkanı, Sivas eşrafından Adem Ceylan’ın da yer aldığı görüldü.

ÜÇ GRUPTAN ÇAYIROVA BM

 

7020.jpg

AKP Çayırova Kadın Kolları Başkanı ve Çayırova Belediye Meclis Üyesi Seyhan Kutbay Dönmez ile kadın kolları yöneticileri ile İlyas Kadik’in de aralarında bulunduğu AKP’li meclis üyeleri ile birlikte ilçe teşkilatından yöneticiler;

 

7011.jpg

KBB ve Çayırova Belediyeleri CHP Meclis Üyesi Halis Koç ile Çayırova BM CHP Üyeleri Yılmaz Bilmez ve Salih Işık, CHP Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Okay Ağyol; KBB ve Çayırova Belediyeleri CHP Meclis Üyesi Halis Koç ile Çayırova BM CHP Üyeleri Yılmaz Bilmez ve Salih Işık, CHP Çayırova İlçe Başkan Yardımcısı Okay Ağyol; yine KBB’nin CHP’li Meclis Üyeleri Halil İbrahim Başçiftçi (Gebze) ve Selim Özcan (Darıca);

 

7080.jpg

Çayırova Belediyesi MHP Meclis Üyeleri Davut Akçay ve Murat Dinç de belediye meclisinde birlikte çalışıp siyaset yaptıkları Burak Fidan ve eşini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

8020.jpg

Her ikisi de Sivas eşrafından olan gelinle damattan gelin, Aşık Veysel’in memleketi Şarkışla ilçesinden. Damat, Sivas Kangallı. Mesleği hemşirelik olan Büşra Taşel Fidan, Sivas’ta bir özel hastanede çalışıyor. Gelin hanım evliliği sonrası Çayırova’ya yerleşecek ve mesleğini bölgemizde sürdürecek.

KINALARI SİVAS’TA YAKILDI

Çiftin geçen sene bu zamanlar kalabalık bir eş dost sohbeti esnasında başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşürken dünya evine girmek içinde fazla beklemediler. Kınaları memleketleri Sivas’ta kıyılırken nikah ve düğünleri önceki cumartesi günü akşamı Çayırova Şekerpınar/Cumhuriyet Mahallesi’nde; Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi, Ada Düğün Davet Salonu’nda gerçekleşti

8007.jpg

Birbirine çok yakışan çiftin nikahının kıyılması ve geleneksel takı töreninin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğünde tüm konuklar çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

8008.jpg

Piyanist Cem Volkan Kaya konuklardan gelen taleplere yanıt verirken oyun havaları sadece Sivas ve yöresiyle sınırlı kalmadı. Karadeniz müzikleri eşliğinde horon, İç Anadolu yöresinden şarkı türküler eşliğinde çiftetelli oynandı.

8002.jpg

Birbirlerine dünür olan  Aysel – Şaban Taşel  ile Bedriye – Turgut Fidan çiftleri çocuklarının mürüvvetlerini gördükleri mutlu günlerinde dört dörtlük bir ev sahipliği sergiledi.

Nikâh ve protokol fotoları: (Facebook: Bünyamin Çiftçi, Binali Eniş, Seyhan Kutbay Dönmez, Davut Akçay)

 

9002.jpg

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak Büşra – Burak Fidan çiftini tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

9001.jpg8002-001.jpg

801666.jpg

8023.jpg8003.jpg8004.jpg8005.jpg8006.jpg8007-001.jpg8009.jpg8011.jpg8012.jpg8013.jpg8014.jpg8016.jpg8017.jpg8018.jpg8019.jpg8021.jpg8022.jpg8023-001.jpg8105.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.