Servis aracı kaza yaptı: 11 yaralı

Servis aracı kaza yaptı: 11 yaralı

Gebze’de servis aracının kaza yapması sonucu 11 kişi yaralandı. Kaza, Gaziler Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi üzerinde meydana geldi. GOSB’daki bir fabrikadan...

Gebze’de servis aracının kaza yapması sonucu 11 kişi yaralandı. Kaza, Gaziler Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi üzerinde meydana geldi. GOSB’daki bir fabrikadan sabah vardiya değişimindeki işçileri alan Gökhan A. (30) idaresindeki 41 P 5625 plakalı servis aracı İbrahim Ağa Caddesi üzerinde buzlu yolda kontrolden çıkarak yol ortasında kaldırımı aşarak karşı şeride geçtikten sonra devrildi. Kaza sonrası araçta bulunan 11 kişi bulundukları yerde sıkışarak yaralandı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

 Kaza sonrası olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin de yardımıyla otobüsün ön camı ve acil çıkış penceresinden çıkarılan yaralılar, 112 ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, ambulanslarla Gebze Fatih Devlet ve Darıca Farabi Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı. Kaza nedeniyle 1 saat trafiğe kapandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.