Selçuklu ve Osmanlı mutfağından şölen tadında

Selçuklu ve Osmanlı mutfağından şölen tadında

Hyatt Hotels’in Türkiye’deki ev konseptli ilk oteli Hyatt House Gebze, Ramazan ayı boyunca Selçuklu ve Osmanlı mutfağından günümüze gelen özel lezzetlerden oluşturduğu menüsü ile misafirlerini muhteşem sofralarda ağırlayacak.

Uzun dönem konaklama ile ev konseptini yansıtmanın yanı sıra otel konforunda ev keyfini yaşamak isteyenlerin beklentilerine de yanıt veren Hyatt House Gebze, Ramazan ayında sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz enfes lezzetlerden oluşan zengin iftar sofraları ile fark yaratıyor.

İFTAR MENÜLERİ

Hyatt House Gebze; peynir çeşitleri, hurma, tereyağı, kuru incir, ceviz gibi lezzetlerden oluşan serpme iftariyelik tabağı ve çorba ile başlayan iftar menülerinde, başlangıç tabağı sonrası ana yemekle devam ediyor. Ana yemek seçenekleri arasında “Bademli iç pilav ve sote domates biber eşliğinde erikli dana tandır”, “Osmanlı saray pilavı ve sote domates biber eşliğinde tereyağlı alinazik kebabı”, “Röştü patates eşliğinde ada çayı soslu sebzeli kaşar peynir ile doldurulmuş piliç sarma” ve “Sotelenmiş sebze eşliğinde fesleğenli patates püresi yatağında mantar soslu piliç bonfile” yer alıyor.

ZERDE SOFRADA YENİDEN YER ALIYOR

Selçuklu ve Osmanlı mutfağından günümüze uzanan Ramazan sofralarının olmazsa olmazı “Gül aromalı ve vişneli cevizli güllaç”, “Nar ve safranın buluşması geleneksel lezzet zerde”, “Cevizli baklava, mini sütlaç ve revaniden oluşan Türk tatlı tabağı” ve “Fırında tahin soslu cevizli kabak tatlısı” gibi tatlı seçenekleri ile son bulan menüde sınırsız çay seçeneği sunuluyor.

A’la Carte olarak farklı menü seçenekleri, Ramazan boyunca H Bar & Restaurant’da ve terasta misafirlerini ağırlayacak Hyatt House Gebze’de kişi başı 105 TL’den başlayan dört farklı menü seçeneği sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.