Şeker” Güçlü Türkiye’nin önünü birlikte açacağız”

Şeker” Güçlü Türkiye’nin önünü birlikte açacağız”

İlyas Şeker, “Güçlü Türkiye’nin önünü hep birlikte açacağız. Sistem sağlam olmalı ki, Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyebilmeli”...

İlyas Şeker, “Güçlü Türkiye’nin önünü hep birlikte açacağız. Sistem sağlam olmalı ki, Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyebilmeli” dedi.AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları kapsamında, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in katılımıyla, Eseler ve Solaklar Köyü sakinleri ziyaret edildi. İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın da yer aldığı programlara, Meclis Üyesi Mehmet Çetin de katıldı. Köylüler tarafından samimi bir şekilde karşılanan Şeker ve Korkmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında merak edilenleri anlattı.

‘ÜLKENİN GELECEĞİ OYLANIYOR’

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Bu seçim ülkenin geleceğinin oylanmasıdır. O yüzden, parti, görüş hepsi bir yana olmalı. Bir tarafta buna hayır diyen cepheye bakalım bir tarafta da buna destek verenlere bakalım. Hayır diyen cephe bir kere Haçlı zihniyet, batı bugün kudurmuş gibi ülkenin bakanlarına, cumhurbaşkanına, Türkiye’ye saldırıyor. Bir tarafta PKK, FETO var. Türkiye’nin iyiliğini istemeyen, Türkiye’nin düşmanlarının tamamı bir taraf olmuş, bir tarafta da güçlü Türk milleti var” dedi.

‘BU ELBİSE DAR GELİYOR’

Başkan Korkmaz konuşmasının devamında, “İnşallah bu Çanakkale ruhuyla, bu inançla aynı anlayışla bu düşmanların, haçlı zihniyetinin, saldırılarını bertaraf edeceğiz. Artık ülkede bir sistem değişikliği şart oldu. Bu elbise artık dar gelmeye başladı. Ülkenin önünü açacak, ülkeyi güçlü bir hale getirecek bu sistem inşallah bu referandumla ortaya konulacaktır. Öyle güçlü bir evet çıkmalı ki Avrupa’da, Almanya’da, Hollanda’da bizim bakanlarımıza, bizim cumhurbaşkanımıza düşmanlık yapanların duyması lazım” diye konuştu.

‘KÖYLERİMİZE GÜVENİYORUM’

Korkmaz konuşmasının devamında, “Her seçimde olduğu köylerimizin yine güçlü bir destek vereceğine inanıyorum, köylerimize güveniyorum. Gerek büyükşehir belediyelerimiz çok özverili çalışmalar sergiliyorlar. Bu güçlü çalışmaların devam etmesi için bu ülkenin güçlü olması lazım. İnşallah bu desteği vereceğinize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

‘SİSTEM SAĞLAM OLMALI’

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, burada yaptığı konuşmasında, “Yapılacak olan referandum, ülkemizin huzuru, refahı ve bölgemizde etkili bir konuma gelmesi için çok önemli. Mesele, parti ya da görüş meselesi değil, mesele tamamen memleket meselesidir. Güçlü Türkiye’nin önünü hep birlikte açacağız. Sistem sağlam olmalı ki, Türkiye 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla yürüyebilmeli” ifadelerini kullandı.

‘VATANDAŞIN GÜVENOYU ALINACAK’

Şeker, “Yapılacak olan referandum ile birlikte sadece ülkemizin yönetim şekli değişecek. Yeni yönetim sistemi ile birlikte ülkemizin geçmişte sıkça aşina olduğu koalisyonlar, tarihe gömülmüş olacak. Çünkü; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yürütmenin başı olacak Cumhurbaşkanı, halkın en az %50 oyunu alarak göreve başlayacak ve bakanlar kurulunu vatandaşın güven oyu almış bir şekilde kuracak” dedi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.