Şehit Ömür Ertuğrul Sarı'yı  binler dualarla uğurladı

Şehit Ömür Ertuğrul Sarı'yı binler dualarla uğurladı

Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi'nde ikamet eden ve Hakkari Yüksekova'da Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı, binlerin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Hakkari Yüksekova'da Piyade Uzman Çavuş olarak görev yapan Ömür Ertuğrul Sarı (27), Kilit-Pençe operasyonunda çıkan silahlı çatılmada şehit oldu. Başiskele Kullar Yakacık Mahallesi'nde ikamet eden Bayram Sarı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Gül Sarı çiftinin 2 çocuğundan biri olan Ömür Ertuğrul Sarı'nın acı haberi ailesine sabah saatlerinde verildi.

 

YOĞUN KATILIM

Şehit Uzman Çavuş Sarı'nın,Başiskele İlçesi  Kullar Merkez Camiinde kılınan ikindi  namazı sonrası  cenaze törenine; Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Kocaeli İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Serhan Aksoy, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, BBP İl  Başkanı Remzi Kaya, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Evinin önünde  alınan helalliğin ardından camiye getirilen  Sarı’nın cenaze namazını  Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan kıldırdı. Daha sonra  Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı'nın cenazesi tekbirlerle götürülerek Kullar Mezarlığında toprağa verildi.

 

koc-sehit-18.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.