Şehidimizi yarın uğurluyoruz

Şehidimizi yarın uğurluyoruz

Darıcalı şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim'in cenaze namazı yarın öğle namazını müteakip Darıca Nenehatun Mahallesi'nde bulunan Özbay...

Darıcalı şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim'in cenaze namazı yarın öğle namazını müteakip Darıca Nenehatun Mahallesi'nde bulunan Özbay Camii'de kılınacak. Şehit asker daha sonra şehitlikte toprağa verilecek.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekâtı’nın 174'üncü gününde, El Bab'da ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu güçlerine destek veren Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye terör örgütü DEAŞ unsurları saldırdı. Çıkan çatışmada Darıcalı Murat Tevlim şehit olurken, 4 asker ise yaralandı. Yaralı askerler bölgeden tahliye edildikten sonra ambulanslarla Kilis ve Gaziantep'teki hastanelere sevk edilirken, Darıcalı şehit asker Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim'in cenazesi de helikopter ile Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AİLESİ FENALIK GEÇİRDİ

Evli ve iki çocuk babası olan Murat Tevlim’in acı haberini alan eşi Rabia Tevlim sinir krizleri geçirdi. Darıca Kazım Karabekir Genç Osman Caddesi Erikli Sokak’ta oturan baba Mustafa Tevlim ve eşi Birsen Tevlim ise, oğullarının şehadet haberinin verilmesinin ardından fenalık geçirdi. Ailenin oturduğu apartmana dev Türk bayrağı asıldı. Darıcalı şehidimiz Murat Tevlim'in ikamet ettiği Kazım Karabekir Mahallesi Genç Osman Caddesi Erikli Sokak No: 3 adresinde toplanan vatandaşlar, teröre lanet okudu. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Belediyesi'nde çalışan baba Mustafa Tevlim'e taziyelerini sundu.

 CENAZE PROGRAMI

Suriye'de şehit olan Darıcalı askerimiz Piyade Uzman Çavuş Murat Tevlim için bugün  Gaziantep'de askeri tören düzenlendikten sonra hava yolu ile ilimize gönderildi. Şehidimizin cenaze namazı ise yarın  öğle namazını müteakip Darıca Nenehatun Mahallesi'nde bulunan Özbay Camii'de kılınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.