Sedye ile geldi 244 saat sonra taburcu oldu

Sedye ile geldi 244 saat sonra taburcu oldu

Gebze'de şiddetli ağrıları nedeniyle gittiği hastanede aynı gün ameliyat oldu ve bir gün sonra da ailesiyle birlikte tatile gitti.

Gebze’de ikamet eden Ayhan Can (39) isimli vatandaş sabaha karşı evinde şiddetli karın ağrısı nedeniyle Gebze Mutlu Kentte Haziran ayı içerisinde hizmete giren Merkez Prime Hastanesi acil servisine eşi tarafından götürüldü.  Hastanenin acil servisinde yapılan ilk müdahale sonucu Ayhan Can’ın Safra Taşı ağrısı olduğu görüldü. Bunun üzerine Aycan Can Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. Ozan Andaç Erbil tarafından yapılan Muayene  sonunda safra kesesinde, Safra Kesesi taşı tespit edildi ve hemen ameliyata alındı. Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Ozan Andaç Erbil tarafından gerçekleşen ameliyatın ardından Ayhan Can 24 saat sonra taburcu olduktan sonra ailesiyle birlikte 350 km. araba yolculuğu yaparak Çanakkale, Gelibolu’ya tatile gitti.

Ayhan Can başta beni tekrar eki sağlığıma kavuşturan Merkez Prime Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr.Dr. Ozan Andaç Erbil’e çok teşekkür ederim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.