SEDAŞ proje yarışmasında final günü

SEDAŞ proje yarışmasında final günü

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz,  SEDAŞ’ın sürdürülebilir hale getirdiği, gelenekselleşen Proje Fikri Yarışmasında ilk değerlendirmeyi geçen projelerin ve finalist öğrencilerin isimlerinin belli olduğunu açıkladı.

SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz,  SEDAŞ’ın sürdürülebilir hale getirdiği, gelenekselleşen Proje Fikri Yarışmasında ilk değerlendirmeyi geçen projelerin ve finalist öğrencilerin isimlerinin belli olduğunu açıklayarak, “Seçici Kurulumuzun işinin bu yıl da oldukça zor olduğunu ve çok değerli projelerin önlerine geleceğini biliyorum. 2 Mayıs’ta (bugün) jüri karşısına çıkacak ve sunumlarını gerçekleştirecek finalist öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

İLK ÜÇ PROJE

SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, yarışma hakkında bilgi verirken, “İlk aşama sonuçlarını web sayfamızdan ilan ettik. Altı üniversiteden değerli akademisyenler ile oluşturulan seçici kurulumuzun harcayacağı mesai sonucunda,   en başarılı ilk üç projeyi  ve mansiyon alacak projeleri belirleyeceğiz.  Ar-Ge’ye kaynaklık edecek ve yeni fikirleri besleyecek platformların oluşturulması ülkemiz ve insanlığın geleceği için de çok önemli. Bu bilinç ve sorumlulukla bu yıl da dördüncüsünü gerçekleştireceğimiz projenin en önemli paydaşları SEDAŞ’ın faaliyet bölgesi olan 4 İldeki 6 üniversitemiz.  
FİKİRLER ORTAYA ÇIKIYOR 
SEDAŞ, Sakarya Üniversitesi,  Kocaeli Üniversitesi, Düzce Üniversitesi,  Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Gebze Teknik Üniversitesi ile işbirliği içinde bu üniversitelerin  rektörleri, yönetim kadrosu ve akademisyenlerinin de çok değerli katkıları ile yenilikçi  fikirlerin ortaya çıkarılmasını hedefliyoruz. SEDAŞ bu projeyi 4 yıldır sürdürürken,  üniversite öğrencilerini proje fikri oluşturmak üzere motive etmeyi ve eğitimlerine katkı sağlamayı da hedefliyor.  Değerlendirme kurulunda akademisyenlerimiz yer alıyorlar ve baştan sona el birliği ile süreci birlikte işletiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.