SEDAŞ çağrı merkezi çalışanları ödüllendirdi

SEDAŞ çağrı merkezi çalışanları ödüllendirdi

​​​​​​​SEDAŞ Çağrı Merkezi’nin 2019 yılı ilk yarısı için yapılan “En başarılı müşteri temsilcileri” ödül töreni gerçekleşti. SEDAŞ 2014 yılından beri düzenlediği Çağrı Merkezi Ödül törenini bu yıl da sürdürdü.

SEDAŞ Çağrı Merkezinde müşteri temsilcilerinin performansları sürekli olarak izlenirken, müşteriye vermiş oldukları hizmetin kalitesi de ölçümleniyor ve değerlendiriliyor. SEDAŞ çağrı merkezinde müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi için “İnbound, Outbound ve Bacoffice Operasyonu” kategorilerinde performansları değerlendirilen ve başarılı bulunan müşteri temsilcileri, düzenlenen ödül töreninde, SEDAŞ yöneticilerinin ellerinden ödüllerini ve teşekkür belgelerini aldılar. 

ÖDÜLLERİNİ YÖNETİCİLERDEN ALDILAR

Inbound  Operasyonunda (1.) birinci olan müşteri temsilcisine ödülünü SEDAŞ Yönetim Kurulu ve İcra Başkanı Dr.Necmi Odyakmaz, (2.)ikinci olan müşteri temsilcisine SEDAŞ İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Jan Roszka, (3.) üçüncü olan müşteri temsilcisine SEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yorulmaz, Outbound Operasyonunda (1.) birinci olan müşteri temsilcisine ödülünü Comdata Genel Müdürü Yasin Uslu ve Backoffice Operasyonunda (1.) birinci olan müşteri temsilcisine ödülünü Müşteri Hizmetleri Grup Müdürü Orhan Sönmez verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.