Şakir Şükrü Erdöl toprağa verildi

Şakir Şükrü Erdöl toprağa verildi

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanvekili, eski gazeteci ve SEDAŞ Emeklisi Şakir Şükrü Erdöl toprağa verildi. Erdöl uzun süredir Covid 19 tedavisi görüyordu

sakir-sukru-erdol.jpg

Çayırova ve Gebze Bölgesi’nin sevilen isimlerinden Şakir Şükrü Erdöl (55) toprağa verildi. Bir süre önce Covid-19 mikrobuna yakalanan ve yoğun bakımda, entübe durumda olan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Erdöl, Gebze Merkez Mezarlığı’nda defnedildi. SEDAŞ (eski adıyla TEDAŞ) emeklisi olan Erdöl uzun yıllar gazetecilik de yapmıştı. Aktif siyasette yıllarca MHP’nin yönetim kademelerinde de yer alan Erdöl, İYİ Parti’nin kuruluşu sonrası siyaseti İYİ Parti’de sürdürmüştü. Gebze İlçe Teşkilatı’nın kurucuları arasında yer alan Erdöl en son Çayırova İlçe Başkanvekili olarak görev yapıyordu.

SON YOLCULUĞUNA BİRLİKTE UĞURLADILAR

 

sakir-2.jpg

Şakir Şükrü Erdöl’ün pandemi koşullarında Gebze Merkez Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazına

sakir-5.jpg

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan,

sakir-8.jpg

İYİ Parti İl yöneticileri Nusret Acur ve Fevzi Kurt ile İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve

sakir-6.jpg

Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, AKP Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar,

sakir-10.jpg

Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Şahin Yılmazel (CHP) ve Birol Elüstü (İYİ Parti), Çayırova Belediyesi eski Başkanı Ekrem Faruk Taşçı, Şişecam eski İnsan Kaynakları Müdürü Celal Erdöl ile çok sayıda seveni katıldı.

TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Cenaze namazında taziyeleri Şakir Şükrü Erdöl’ün oğlu, kardeşleri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Doçent Doktor Şahin Erdöl ve Şakir Erdöl ile birlikte dayısı, MHP Gebze İlçe eski Başkanı Baki Erdöl birlikte kabul etti.

1966 yılında Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde Fatma – Bahri Erdöl çiftinin oğulları olarak dünyaya gelen Şakir Şükrü Erdöl, Hülya Erdöl’ün eşiydi. Biri kız biri erkek iki çocuk babasıydı.

 

ULUKÖYLÜ: ROL MODEL

OLARAK ALINAN KİŞİYDİ

 

burak-ile.jpg

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Erdöl’ün cenazesinin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında şunları kaydetti: “Şakir abimiz, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Rahmeti rahmana kavuştu. Şakir abimiz benim çocukluğumda mahallemin delikanlısıydı her şeyden önce. İnsanın hayatında rol model olarak aldığı kişilerden birisidir.

ADAM KELİMESİNİN KARŞILIĞIYDI

Çayırova Camii Sokak’ta, biz küçüktük. Onlar mahallemizin delikanlısıydı, abisiydi. Adam kelimesinin karşılığı, temiz bir dünya insanıydı. Ülkücülüğün bir yaşam tarzı olduğunu hepimize gösteren bir abimizdi. Çok üzüntülü, çok acılıyız.

SANKİ HELALLEŞİR GİBİYDİ…

Kendisiyle en son hastanede normal odada yatarken telefonda görüştük. ‘Ben iyi değilim Burak. Çok dikkat et kendine. Çoluğuna çocuğuna hakkını helal et. Yoğun bakıma gidiyorum ben’ dedi. Acımız çok büyük. Sanki böyle herkesle helalleşir gibi, Yunus Emre’den de bir paylaşım yaparak hastaneye gitti.

ÜLKÜCÜLÜĞÜN YAŞAM TARZI

OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Allah mekânını cennet etsin. Tüm ailesine, sevenlerine sabırlar diliyorum. Acımız çok büyük. Yeri doldurulamayacak olan bir abimizdi. Gebze Bölgesi’nin, Kocaeli’nin Batı Yakası’nın önde gelen, sevilen sayılan bir abisidir. Ülkücü camianın da, ülkücülüğün ne demek olduğunu yaşam tarzıyla da herkese gösteren bir abimizdir. Allah herkese bu şekilde bir yaşam sürmeyi nasip etsin. Allah rahmet eylesin.” (Haber Merkezi)

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.