Saadet Partisi mahalle temsilcilerini atadı

Saadet Partisi mahalle temsilcilerini atadı

DARICA İLÇE TEŞKİLATI: Saadet Darıca Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısı Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Başkanlığı’nda...

DARICA İLÇE TEŞKİLATI:

 

Saadet Darıca Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısı Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısı Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Raporların sunumu ve eski ilçe başkanlarının selamlama konuşmaları ile devam eden divan, tüm birimlerin katılımı ile yoğun bir şekilde divan kurulu gerçekleştirildi.

 NENEHATUN VE OSMANGAZİ’YE ATAMA

Nenehatun Mahallesi ve Osmangazi Mahallelerine temsilcilik açan Darıca Saadet Partisi çok geçmeden Mahalle Başkanlarını da atadı. Nenehatun Mahallesi Temsilciliğine Erdoğan Turanoğlu atanırken, Osmangazi Mahallesi Temsilciliğine ise Necmettin Bilgin atandı. Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısına katılan Turanoğlu ve Bilgin toplantı da, “Başkanımız tarafından yapılandırılmaya giderek Mahalle Başkanlığı görevine bizler layık görüldük. Biz görevimiz süresince daha çok çalışıp mahallelerimizdeki sorunlarımızı, sıkıntılarımızı başkanlarımızla koordineli çalışarak düzeltmeye çalışacağız. Güçlü ve daima hazır teşkilatlar olarak yeniden büyük Türkiye’nin inşası için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.