Protokol üyeleri öğrencilerle film izledi

Protokol üyeleri öğrencilerle film izledi

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Mudarlı Mahallesi İlkokulu ve Ovacık Mahallesi İlkokulundaki öğrenciler ile birlikte Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan “Tim Jandarma” çizgi filmini izledi.

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Jandarmanın sorumluluk bölgesinde bulunan Mudarlı Mahallesi İlkokulu ve Ovacık Mahallesi İlkokulundaki öğrenciler ile birlikte Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan “Tim Jandarma” çizgi filmini izledi. Jandarmanın icra ettiği görevleri çocuk gözü ile anlatabilmek ve Jandarmayı sevdirebilmek amacıyla hazırlanan çizgi filmini Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Jandarma Komutanı Muharrem Poyrazoğlu, Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Mudarlı Mahalle Muhtarı Selami Köse, Ovacık Mahallesi Muhtarı Ziya Güler, okul müdürü, öğretmen ve öğrencileri izledi.

 

BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU
Kaymakam Özyiğit öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmasında “Bugün sizlerle güzel bir etkinlikte beraber olduk. Jandarma Genel Komutanlığınca hazırlanan Tim Jandarma çizgi filmini izleyeceğiz. İzleyeceğiniz çizgi filmde jandarma teşkilatının yapmış olduğu görev ve sorumlulukları hakkında bilgi sahibi olacaksınız ayrıca okul ve okul çevresinin güvenliği ve kişisel güvenlik tedbirleri konusunda bilgilendirmede bulunulacak” dedi. Çizgi film öncesi ve sonrası jandarma ekipleri çocuklara merak ettikleri konular hakkında bilgilendirmede bulundu. Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit ve beraberindekiler etkinlik sonunda öğrencilere bardak kupa, jandarma boyama kitabı, jandarma çocuk dergisi ve hikâye kitabı dağıtarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

film-1.jpeg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.