Pelikan Steam Maker Festivali

Pelikan Steam Maker Festivali

Pelikan Eğitim Kurumları, Osman Yılmaz Mahallesi Beytepe Kampüsünde düzenlediği ‘Steam Maker Festivali’ öğrencilerinin büyük emek ve özveriyle hazırladığı projelerini veli ve öğrencilerle buluşturdu.

Teknolojik gelişmeler ve yapay zekaya son derece önem veren Pelikan Eğitim Kurumları, Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Beytepe Kampüsünde düzenlediği  muhteşem bir festivalle öğrencilerinin büyük emek ve özveriyle hazırladığı  projelerini veli ve öğrencilerle buluşturdu. Birçok katılımcının ziyaret ettiği festivalde sergilenen projeler ve öğrencilerin yaptığı sunumlar ilgiyle takip edildi. Öğrencilerin projeleri ve proje sunumlarında göstermiş oldukları özgüven ziyaretçilerin takdirini topladı. Coding, Robotics, Steam, Maker, Makeymakey, Scratch, Mblok, 3d Printer, Tinkercad, 3d Pen,
Arduino alanlarında 150 öğrencinin görev aldığı festivalde yüz adet proje sergilendi. Festivalde özellikle ana sınıfı öğrencilerinin yapmış olduğu projeler göz doldurdu.
YAPAY ZEKÂ ALANINDA CİDDİ ÇALIŞMALAR
Ana sınıfından liseye kadar tüm öğrencilerini robotik kodlama ve maker ile yoğuran Pelikan Koleji lise bölümünde ise yapay zekâ alanında ciddi çalışmalar yapıyor. Eğitimde önce disiplin sonra başarı parolasıyla idealist eğitim anlayışını farklı alanlarda göstermiş olduğu önemli atılımlarla desteleyerek fark yaratan Pelikan Koleji, eğitimin öncüsü olmaya devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.