Panasonic PTZ kamerayı InfoComm 2019'da tanıttı

Panasonic PTZ kamerayı InfoComm 2019'da tanıttı

PTZ kamera serisinin onuncu yıl dönümünü kutlayan Panasonic, AW-UE4WG/KG'nin popüler AW-HE2 uzak kameraların devamı olarak görücüye çıkacağını duyurdu.

PTZ kamera serisinin onuncu yıl dönümünü kutlayan Panasonic, 4K çözünürlük ve 111 derecelik ultra geniş açı özelliklerine sahip güncellenmiş özellikler sunan AW-UE4WG/KG'nin popüler AW-HE2 uzak kameraların devamı olarak görücüye çıkacağını duyurdu.
 Bu kamera ile en kısıtlı kurulum alanlarında bile çekim kalitesini artıran köşeden köşeye geniş açılı videolar ile çok çeşitli uygulamalarda çekim esnekliğinin geliştirilmesi planlanıyor.
Görüntüleri ultra yüksek kaliteli 4K 3840 x 2160 çözünürlükle yakalamak için 1/2,5 tipi 8M pikselli tek sensör özelliğine sahip olan kamera, 30p/29,97p/25p ile çok çeşitli video formatlarını da destekliyor.
YouTube gibi büyük platformlara doğrudan canlı yayına yönelik RTSP/RTMP desteğinin yanı sıra HDMI, LAN ve USB bağlantıları için üç video çıkış terminali ile gelişmiş bağlantı özellikleri sunuyor. Kamera; video aktarımı, kamera kontrolü ve LAN veya USB üzerinden güç teminine yönelik tek kablo çözümüne izin veren USB kablosu üzerinden de güç alabiliyor.
 Kompakt tasarımı ve yüksek kaliteli özellikleri bu kamerayı küçük sınıflar, toplantı odaları ve canlı etkinliklerdeki uygulamalar için ideal hale getiriyor.
AK-UE4'ün Ekim 2019'da ayında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.