Otomobilde mahsur kalan bebeği itfaiye ekibi kurtardı

Otomobilde mahsur kalan bebeği itfaiye ekibi kurtardı

İzmit ilçesi Alikahya mahallesinde aracın içinde mahsur kalan bebeği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı.

İzmit İlçesi Alikahya Mahallesi’nde meydana gelen olayda Çağıl bebek araç içerisinde mahsur kaldı. Aile anahtarı içerde kalan araçtan çocuklarını kurtarması için itfaiyeden yardım istedi.

ARAÇ İÇERİSİNDE MAHSUR KALDI
Çocukları Çağıl’ı yanlarına alan aile, Alikahya Mahallesi’nde bulunan bir markete alışverişe gitti. Anne ve babası araçtan indikleri sırada araç kapılarını kilitledi. Anahtar içeride kalınca aile çocukların çıkarılması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istedi.

CAM KIRILDI 
İvedilikle olay yerine giden itfaiye ekipleri hemen harekete geçti. Aracın son arka kısmında çocuk koltuğunda bulunan Çağıl bebeğe zarar verilmemesi için itfaiye ekipleri çalışmalarını sağ arka kapı kısmında yaptı. İtfaiye ekipleri aileden izin alarak araç camını bebeğe zarar vermeden bant ile kırdı.

ANNEYE TESLİM EDİLDİ
Cam kırıldıktan sonra itfaiye ekipleri kapıları açtı. Bir süre araçta mahsur kalan Çağıl bebek annesine teslim edildi. İtfaiye ekipleri kurtardıkları Çağıl bebeğe çikolata ikram etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.