Onlar içinde çağdaş yaşam çağdaş eğitim

Onlar içinde çağdaş yaşam çağdaş eğitim

ÇYDD Gebze Şubesi, Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu’nda iki sınıf açtı. Üye Tuğba Şekercioğlu tarafından şubeye bağışlanan okul mobilyalarını bu okulun öğrencileri için bağışladı

cydd-1.jpg

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği – ÇYDD Gebze Şubesi, Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu’na da dokundu. Şube üyesi Tuğba Şekercioğlu’nun şubeye bağışladığı 53 sandalye, üç yazı tahtası, üç kürsü, iki Atatürk portresi, 23 öğrenci sırası ve iki dolap okulun öğrencileri için bağışlandı. Teslimat Şube Başkanı Nurcan Çınar ve şube yöneticileri tarafından gerçekleştirildi.

cydd-4.jpg

Okul içinde ayrıca ÇYDD Gebze Şubesi adına iki sınıf açıldı.

 

HER ÇOCUK ÖZEL VE DEĞERLİ

 

cydd-5.jpg

 

ÇYDD Gebze Şube Başkanı Nurcan Çınar, Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu’nun pırıl pırıl, oldukça düzenli bir okul olduğunu belirtip, “Bu okulda eğitim gören hepsi birbirinden değerli güzel çocuklarımızın bir nebze de olsa daha iyi fiziksel koşullara sahip olması için bir damla da katkımız olduysa  ne mutlu bizlere. Her çocuk özeldir ve çok değerlidir” dedi.

 

ÇOCUK MUTSUZSA İCATLAR HİÇTİR

 

Einstein’ın sözüne de atıfta bulunan Çınar, “Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler hiçtir” şeklindeki tespitinin çok yerinde olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.