Muzaffer Altıntaş çocukları unutmadı

Muzaffer Altıntaş çocukları unutmadı

Hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaş, Gebze’nin Yenikent Mahallesi Huzurkent Konutları içinde yapımını üstlendiği okullarda çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini erken yaşattı.

Hayırsever iş adamı Muzaffer Altıntaş, Gebze’nin Yenikent Mahallesi Huzurkent Konutları içinde yapımını üstlendiği okullarda çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini erken yaşattı. Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu ve Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulu’nda öğrencilere şekerleme dağıtan Altıntaş, okulda 22 Nisan Pazartesi günü öğleden sonra gerçekleşecek olan 23 Nisan etkinliğine de katılarak çocukları yine sevindirecek.

KORODAN YOĞUN TEMPO

Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu bu sene hem okul içinde 23 Nisan etkinliği düzenleyecek, hem de ilçedeki programa katılacak. Müzik öğretmeni Elif Yalçın şefliğindeki 8’i erkek 20’si kız 28 öğrenciden oluşan okul korosu çalışmasını yoğun tempoda sürdürürken okulun yapımını üstlenen Muzaffer Altıntaş ve eşi Bilge Ercan Altıntaş tarafından ziyaret edildi. Altıntaş okul girişinde koro öğrencileri ile bir süre sohbet etti.

8 DERSLİKLİ EK BİNA

Okulun açıldığı yıldan bu tarafa yaklaşık 8 yıldır okul müdürlüğünü sürdüren Özgür Tuncer’in bu dönemin sonunda, Milli Eğitim teamülleri gereği başka bir okula tayini çıkacak. Muzaffer Altıntaş ziyaret esnasında Özgür Tuncer’e yeni görevinde başarılar dileyip yeni gelecek müdürün kim olabileceğine dair bilgi edinmeye çalıştı. Ayrıca okuldaki ihtiyaçları da gidermeye çalışan Altıntaş ortaokul binasının kışın daha iyi ısınması için yalıtıma ve güvenlik için okul duvarının yükseltilmesine ihtiyaç olduğunu öğrendi. Öte yandan mevcut okul binasının yetersizliğinden ötürü içinde 8 dersliğin yer alacağı ek bir binanın da yine Muzaffer Altıntaş tarafından yaptırılacağı öğrenildi.

ANA OKULUNA ZİYARET

Muzaffer Altıntaş ardından Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulu’na konuk oldu. Burada Müdür Yardımcısı Rabia Yiğit tarafından karşılanan Muzaffer Altıntaş, Zeynep Sümeyye Ekşi’nin öğretmenliğini yaptığı Parlayan Yıldızlar Gülen Yüzler Sınıfı’nda da öğrencilerle sohbet edip şekerleme ile sevindirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.