Muhtarlıkların ihtiyaçları yerinde tespit ediliyor

Muhtarlıkların ihtiyaçları yerinde tespit ediliyor

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı muhtarlar ile olan koordinasyonu arttırmak ve vatandaşa...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı muhtarlar ile olan koordinasyonu arttırmak ve vatandaşa yerinde hizmet edebilmek adına gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Daire Başkanı Lütfü Efil ve beraberindeki heyet Derince ve Körfez muhtarlarını çalışma bölgelerinde ziyaret etti.

 

TALEPLER YERİNDE İNCELENİYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ziyaretler ile mahalle muhtarlarının çalışmaları yerinde inceleniyor. Mahallelerde  yapılan ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Efil, ‘’Bizler sizlerin Büyükşehir Belediyesi’ndeki temsilcileriyiz. Sizin çalışma alanlarınız esasında bizim çalışma bölgemiz. Her birinize çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum‘’ diye konuştu.

 

MUHTARLAR MEMNUN

Muhtarlık ziyaretlerinin önemli olduğunu ve çalışmalarda birlikteliğin öneminin altını çizen muhtarlar, verilen hizmetlerin yerinde takip edilmesinden duydukları memnuniyeti belirttiler. Muhtarlar ayrıca kendilerinden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.