Minik öğrenciler geri dönüşüm tesisini gezdi

Minik öğrenciler geri dönüşüm tesisini gezdi

İstanbul Maltepe  Tepe İnşaat İlkokulu , Şirinler Anasınıfından   minik öğrenciler ,öğretmenleri ve minik öğrencilerin Velileri nezaretinde ‘Geri Dönüşüme Katkı‘ projesine destek vermek için Gebze’de geri dönüşüm tesisini ziyaret ettiler.

Minik öğrenciler Müdür Yardımcısı, sınıf öğretmenleri ve aileler Gebze’de Zirvem Geri Dönüşüm Ltd. Şti.  firmasını  ziyaret ederek evlerinde biriktirdikleri kağıt, karton, naylon, kapak vb geri dönüştürülebilecek malzemeleri Tesis yetkililerine teslim ettiler.

Minik misafirler ve beraberlerindekileri kapıda karşılayan Firma Yönetim Kurulu Üyesi Barış Zile ve Direktör Ali Erdin bu minik ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, miniklerle ve diğer misafirlerle yakından ilgilendiler.

1-148.jpg

GERİ DÖNÜŞÜMÜ ANLATTILAR

Barış Zile ve firma yetkilileri ‘’Çevreye Değer Katıyoruz’’ sloganı ile verdikleri brifing, bilgilendirme konuşmaları ile geri dönüşümün nasıl yapıldığı, önemi ve ülke ekonomisine sunduğu katkı ile ilgili  misafirleri bilgilendirdi.

Ziyaret minik öğrencilere verilen ikram ve tekrar buluşmak üzere verilen söz hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.  Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.