Milletvekili Sami Çakır, şehit ailelerini ziyaret etti.

Milletvekili Sami Çakır, şehit ailelerini ziyaret etti.

Körfez’de ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, yoğun geçen TBMM ve Anayasa Komisyon çalışmaları sonrası Körfez ilçesine...

Körfez’de ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, yoğun geçen TBMM ve Anayasa Komisyon çalışmaları sonrası Körfez ilçesine yaptığı programlar çerçevesinde şehit ailelerini ziyaret etti. 

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği uğruna, canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin Ailelerinin, her zaman yanında olduklarını söyleyen Çakır "Öncelikle olarak sunu söylemeliyim ki terörün her türlüsü ile sonuna kadar mücadelemiz süreceği aşikârdır. İzledikleri yöntemlerle ne kadar hain bir tutum içinde olduklarını görüyoruz fakat bu hain örgütler hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Ülkemizi bölemeyecek, yıldıramayacak, ve topluma salmak istedikleri korku psikolojisini milletimize yayamayacaklar ve terör bu topraklardan tamamıyla arındırılacak” dedi.

 “HAİNLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

Bulunduğumuz coğrafya hakikaten bize bedel ödeten, burayı yurt edinmemiz karşılığında bedel ödediğimiz bir coğrafya olduğunu belirten Kocaeli Milletvekili Çakır,” Burası bizim vatanımız ve hep öyle kalacak. Bu hainlere fırsat vermeyeceğiz ve yaptıklarının karşılığını emin olun misliyle ödeyecek. Sizler bize şehitlerimizin emanetsiniz ve bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Her zaman yanınızdayız, sizlerde benim ailemin bir ferdisiniz” dedi.  Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’ın ziyaretinden memnun olan Şehitlerimizin aileleri “ Acımızı paylaştığınız için sizlere  teşekkür ediyorum. Allah devletimize güç ve kuvvet versin, vatan sağolsun” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.