Lise ilk mezunlarını uğurladı

Lise ilk mezunlarını uğurladı

Kocaeli'de Servetiye Cephesi Proje Anadolu Lisesi bu yıl ilk mezunlarını verdi.


Okulda düzenlenen törenle 157 öğrenci mezun olurken, törene veliler ve öğretmenler de katıldı. Coşku ve duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreni, unutulmaz bir gün olarak hafızalarda yer etti. Okul Müdürü Musa Kurt, törende yaptığı konuşmada mezun öğrencilere hitap ederek, "Bugün burada, Servetiye Cephesi Proje Anadolu Lisesi’nin ilk mezunlarını uğurlamanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Hepinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum ve gelecekteki başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. Konuşmasının ardından veliler ve öğrenciler tarafından alkışlanan Musa Kurt, öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
Okulun birincisi Celalettin Göğercin’e ödülü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şendoğan tarafından verildi. Şendoğan, “Celalettin’in başarılarıyla okulumuzu en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Onun bu başarısı, diğer öğrencilere de örnek olacaktır" ifadelerini kullandı.
Okulu ikincilikle bitiren Ahmet Efe Topçu’ya ödülü Başiskele Belediye Başkan Vekili Abdulsamet Yaylı tarafından takdim edildi. Yaylı, Topçu’yu tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Üçüncü olan Elif Zehra Ordukaya’ya ise ödülü İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Özkan Duvarcı tarafından verildi. Duvarcı, Ordukaya’yı tebrik ederek, eğitim hayatındaki başarılarının devamını diledi..

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.