Kutsal'ın Polis Hayali Gerçekleşti

Kutsal'ın Polis Hayali Gerçekleşti

Kocaeli, Derince'de yaşayan ve onkoloji servisinde tedavi gören Kutsal Yüce'nin hayali, 22 Şubat 2024 Perşembe günü Kocaeli Emniyet Müdürlüğü sayesinde gerçeğe dönüştü. Polisleri çok seven Kutsal için düzenlenen etkinlik, onun ve ailesinin yüzünü güldürdü.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Motosikletli Polis Timleri, Kutsal'ı evinden alarak büro amirliğine getirdi. Küçük Kutsal, gün boyunca Yunus Polisleri eşliğinde motosikletle emniyet müdürlüğünün bahçesinde turladı. Bu özel gün, Kutsal için unutulmaz anlara sahne oldu.


Hediyeler ve Güzel Anlar
Etkinlik, Kutsal'a çeşitli hediyelerin verilmesiyle son buldu. Bu jest, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün çocuklara olan desteğinin bir simgesi olarak öne çıktı. Sohbetler ve hoşça geçirilen vakit, Kutsal için bu günü daha da özel kıldı.


Toplum Destekli Polislik Vurgusu
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, suçla mücadelenin yanı sıra toplumun her kesimiyle ilişkilerini güçlendirme konusunda da kararlı. Geleceğimizin teminatı olan çocukların her zaman yanında olduklarını belirten müdürlük, toplum destekli polislik faaliyetlerinin aralıksız devam edeceğinin altını çizdi.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.