Kültür Müdürü Yamen’i davet ettiler

Kültür Müdürü Yamen’i davet ettiler

Kars Ardahan Iğdır Yöresi Sanatçılar Derneği (KAR-SAD) yönetim kurulu, İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Ercan Yamen’i ziyaret ederek, hayata geçirdikleri  “Aldı Köroğlu’ projesini, müdürlükle birlikte yapmak istediklerini söyledi.

İl Kültür ve Turizm Müdür vekili Ercan Yamen’i, KAR-SAD (Kars-Ardahan-Iğdır ve Yöresi Sanatçıları Derneği) Başkanı Mehmet Yılmaz, Araştırmacı Yazar-Şair KAR-SAD Başkan Yardımcısı Tuncay Zavatcu, yönetim kurulu üyeleri Muzaffer Davutçu ile Güven Aslan’dan oluşan heyet ziyaret etti. Samimi buluşmada Başkan Yılmaz, 2 Aralık saat 20.00’de gerçekleştirecekleri “Aldı Köroğlu” projesinden anlattı.

KÖROĞLU’NUN HAYATINDAN HİKÂYELER

Başkan Yılmaz, gecede Köroğlu’nun hayatından hikâyelerin yer alacağını, Şair Tuncay Zavotcu’ya da ozan ve sanatçıların sazları ve koçaklamalarla eşlik edileceğini söyledi.  Ayrıca Köroğlu’nun hayatından kesitler canlandırılacağı gösteriye tüm halkımızı da davet etti.  Ercan Yamen’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktararak, “ Böylesi önemli bir projenin hayata geçirilmesinde büyük katkısı olan sanatçı arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim. Sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız” diyerek proje ekibine başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.