KOTO’nun Yeni Yönetiminden Vali İlhami Aktaş’a Ziyaret

KOTO’nun Yeni Yönetiminden Vali İlhami Aktaş’a Ziyaret

Seçim takvimini tamamlayarak yeni dönem çalışmalarına başlayan Kocaeli Ticaret Odası, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’a nezaket ziyaretinde bulundu

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Murat Barış, Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hızır Fatih Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdurrahman Kaya, Adnan Sancak, İlhan Akkurt, Mesut Ekşi, Ömer Efe, Volkan Yılmaz ve Yusuf Ziya Uludüz ile Meclis Başkan Yardımcıları Halil Ardıç ve Hasan Kaya’nın yer aldığı KOTO heyeti, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

YENİ DÖNEM İÇİN İYİ DİLEKLER

Ziyarette, Kocaeli Ticaret Odası’nın yeni dönem yönetim kadrosu ve tamamlanan organ seçimleri hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgi veren KOTO Başkanı Necmi Bulut, Kocaeli iş dünyasına yönelik çalışmalarını yeni dönemde de kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ve beraberindeki heyeti tebrik eden Vali İlhami Aktaş ise yeni dönemin Kocaeli Ticaret Odası ve kent iş dünyası için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Oda yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.