KOTO’da bilgilendirme ve ziyaret

KOTO’da bilgilendirme ve ziyaret

Kocaeli Ticaret Odası’nın yeni üyeleri bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Oda’nın kendileri için geliştirilen proje ve hizmetler hakkında bilgi alan yeni üyeler, birbiri ile tanışma fırsatı da buldu

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO), yeni üye bilgilendirme toplantılarına hız kesmeden devam ediyor. Oda’ya kayıt yaptıran üyelerin davet edildiği toplantı, geçtiğimiz gün KOTO Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. KOTO Ekonomi Danışmanı Prof. Dr. Yusuf Bayraktutan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen toplantı, Oda’nın proje ve hizmet birimlerinin tanıtımıyla başladı. Akabinde, yeni üyelere ticarete dair önemli bilgiler sunan Prof. Dr. Bayraktutan, yeni üyeleri Oda ile sürekli irtibatta olmaya davet etti. Toplantı, Oda hizmet birimlerinin ve fiziki olanaklarının gezilmesiyle sona erdi.

BAŞHEKİME ZİYARET

KOTO Başkanı Necmi Bulut ve Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Bahri Elmas’ı ziyaret etti. Görüşmede, 1. yılını dolduran Kocaeli Şehir Hastanesi’ni tebrik eden Başkan Bulut, “Şehir hastanemiz, bir yıl gibi kısa bir sürede ilimizin sağlık hizmeti ihtiyacının karşılanması noktasında adeta amiral gemi olma konumuna gelmiştir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. Başkanlar Bulut ve Gezer’e, Kocaeli Şehir Hastanesi’nin yapısı ve işleyişi ile ilgili detaylı bilgiler paylaşan Başhekim Elmas, ziyaret ve başarı dilekleri için teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.