KOTO, Hüner Kağıt ile indirim protokolü imzaladı

KOTO, Hüner Kağıt ile indirim protokolü imzaladı

Üyelerine farklı sektörlerde avantajlı hizmetler sunmaya devam eden Kocaeli Ticaret Odası, Hüner Kağıt Kırtasiye Gıda İnşaat Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Hüner Kağıt) ile indirim protokolü imzaladı.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Hüner Kağıt Yetkilisi Mehmet Özer tarafından imzalanan protokol kapsamında KOTO üyeleri, KOTKO Toptancılar Sitesi’nde faaliyet gösteren Hüner Kağıt’ın tüm ürünlerinde liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirimden yararlanabilecek.

1 YIL SÜREYLE GEÇERLİ

KOTO üyelerine avantajlı alışveriş imkanı sunan protokol 1 yıl süreyle geçerli olacak. Başkan Bulut, iş birliğinin KOTO üyelerine hayırlı olmasını dilerken, Hüner Kağıt Sahibi Mehmet Özer de Kocaeli Ticaret Odası ile gerçekleştirilen iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Özer, KOTKO Toptancılar Sitesi’nde faaliyet gösteren Hüner Kağıt’ın geniş ürün yelpazesiyle KOTO üyelerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmaya devam edeceğini ifade ederek, protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.