Kocaeli'de 8 İlçeye 86 Yeni Taksi Plakası Verilecek

Kocaeli'de 8 İlçeye 86 Yeni Taksi Plakası Verilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ticari taksi ihtiyacını karşılamak amacıyla 8 ilçede toplam 86 yeni taksi plakası verecek. İşte yeni taksi plakalarının dağıtılacağı ilçeler ve detaylar...

Kocaeli'de Yeni Taksi Plakaları İçin Hazırlıklar Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük ve Körfez ilçelerinde toplam 86 yeni taksi plakası dağıtma kararı aldı. Vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak amacıyla atılan bu adım, taksi sayısının artırılmasını hedefliyor.

Plaka Dağılımı:

Başiskele: 15 plaka
Çayırova: 3 plaka
Darıca: 2 plaka
Derince: 25 plaka
Dilovası: 9 plaka
Gebze: 2 plaka
Gölcük: 15 plaka
Körfez: 15 plaka

Muhammen Bedel Çalışmaları Devam Ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni taksi plakalarının muhammen bedelini belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Kısa süre içinde ihaleye çıkılması beklenen bu plakalar, ilçelerdeki ticari taksi ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak.

Diğer İlçelerde Mevcut Plaka Sayısı Yeterli
Karamürsel, Kartepe, Kandıra ve İzmit ilçelerinde mevcut taksi sayısının yeterli olması ve talep olmaması sebebiyle bu ilçelere yeni taksi plakası verilmeyecek. Bu karar, taksi dağılımının dengeli ve ihtiyaca yönelik yapılmasını sağlıyor.Kocaeli'de trafiğe çıkacak yeni taksi plakaları için ihaleye dair detaylar yakında açıklanacak. Vatandaşların bu yeni düzenlemelerle birlikte ulaşım konusunda rahatlaması bekleniyor.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.