Kocaeli polisinden, anne, çocuk ve özel güvenliklere eğitim

Kocaeli polisinden, anne, çocuk ve özel güvenliklere eğitim

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekipleri, vatandaşı bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün Anne ve çocuklar ile özel güvenlik görevlilerine farklı konularda eğitim verdi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekipleri, vatandaşları farklı konularca bilinçlendirmek için gerçekleştirdiği çalışmalara aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda önceki gün 24 Kasım Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 23, Atılım Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda 12, Halk Eğitim Müdürlüğü İZMEK (İzmit Meslek Edindirme Kursları) Belsa Plaza Kurs Merkezinde 18 anneye 'En İyi Narkotik Polisi ANNE Projesi' kapsamında eğitim verdi.

 

BİLGİLENDİRME YAPILDI

Ayrıca UYUMA uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı. Öte yandan Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi Salonu’nda Kocaeli Üniversitesi ve yerleşkelerinde görev yapan 85 özel güvenlik görevlisine Narko-Rehber eğitimi verildi. Yine Derince’deki Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 31 Ekim 2022 Pazartesi günü bilgilendirici seminer verilerek Polislik mesleğinin tanıtımı, polis olma şartları ve meslekte yükselme, akran zorbalığı, siber zorbalık, güncel suçlar ve suçlardan korunma hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

egitim-2-002.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.