Kızılay’dan maddi durumu iyi olmayan aileye yardım

Kızılay’dan maddi durumu iyi olmayan aileye yardım

Duyarlı vatandaşların maddi durumu olmayan bir ailenin içler acısı durumunu sosyal medya hesaplarından paylaşmasının ardından Kızılay Darıca Şube Yönetimi ve gönüllüleri, harekete geçti.

Duyarlı vatandaşların maddi durumu olmayan bir ailenin içler acısı durumunu sosyal medya hesaplarından paylaşmasının ardından harekete geçen Kızılay Darıca Şube Yönetimi ve gönüllüleri, babaları hayatta olmayan 3 çocuğa ve annesine sahip çıktı.
Darıcalı bazı duyarlı vatandaşlar, Kazım Karabekir Mahallesi’nde maddi olanakları olmadığı için sağlıksız bir ortamda yaşam mücadelesi veren 3 çocuklu annenin bu durumunu hayırseverlere ulaştırmak için sosyal medya hesaplarından paylaşım yaptılar.
Bu paylaşımı gören Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan ve ekibi hemen harekete geçerek aileye ulaştı. Ailenin durumunu yerinde inceleyen Solhan ve ekibi, yaptıkları incelemelerin ardından anne ve 3 çocuğun babalarının vefat etmesi nedeniyle yalnız yaşadıklarını ve yardıma muhtaç olduklarını tespit etti.
3 çocuğuyla çaresiz kalan annenin sağlık sorunları olduğunu da öğrenen Kızılay Darıca Şubesi Yetkilileri vakit kaybetmeden yetkililerle temasa geçerek, annenin Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrollerini yaptırarak tedavi süresince yatışını sağladılar.
DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİLER
Darıca Kızılay Şubesi, Yönetimi ve Gönüllüleri, koruma altına aldığı aileye ivedi olarak sağlık, gıda ve giyim kuşam yardımında bulunulurken, anne ve 3 çocuğu için desteklerini esirgemeyen Kaymakam Ömer Karaman’a, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan’a, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal’a, İstasyon Caddesi esnaflarından Ünal Karataş’a, teşekkür ettiklerini belirterek emeği geçenlere minnet duyduklarını ifade ettiler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.