Kimsesiz çocuklar için konser düzenlediler

Kimsesiz çocuklar için konser düzenlediler

Kocaeli Rizeliler Derneği'nin düzenlediği ve gelirleri kimsesiz çocuklara bağışlanacak olan konser organizasyonu 6 sanatçının katılımı ile gerçekleştirildi

Kocaeli Rizeliler Derneği'nin İzmit Erenler Mahallesi’ndeki dernek lokalinde önceki gün bir etkinlik gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğunu konser organizasyonunda, Recebim, Gökhan Can, Zeynep Birinci, Bedirhan, Bülent Yağızer ve Enes olmak üzere 6 altı sanatçı sahne aldı. Ayrıca organizasyonda katılımcılara yemek ve çay ikramında bulunuldu. Kocaeli Rizeliler Derneği Başkanı ve aynı zamanda Gebze Tapu Müdürü olan Ekrem Kumuşoğlu organizasyon ile ilgili olarak, “Böyle sosyal sorumluluk içeren projeler gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyuz.

 

“HERKES BÖYLE DUYARLI OLMALI”

Çocuklarımızı sevindireceğiz, aynı zamanda pandemi sonrasında insanlarımızın da böyle güneşli bir günde eğlenmeye ihtiyacı vardı” dedi. Organizasyonda sahne alan sanatçılardan Enes, "Herkes böyle duyarlı olup böyle organizasyonlar düzenlemeli, çocuklarımıza destek olacak olmaktan ve burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum ve gururluyum” dedi.

 

manset-2-071.jpeg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.