Kıbrıs gazilerine madalyaları verildi

Kıbrıs gazilerine madalyaları verildi

Gebze Öğretmenevinde düzenlenen Madalya Tevcih Programında 49 Kıbrıs gazisine madalyaları verildi.

Programa Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi Nuray Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Garnizon Komutanı Yarbay Ramazan Uydaş , Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ak Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Aksu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilay Coşgun,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Kadriye Aydemir, İlçe Mal Müdürü S. Cem Öksüz, İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, İlçe Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan, SYDV Müdürü İpek Çulha, ile kıymetli gaziler ve  aileleri katıldı. 

Program şehitler ve ebediyete irtihal etmiş gazilerin hatıralarına bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Yemek programının ardından İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın ve Mustafa Paşa Camisi İmam Hatibi Adem Akbaş’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Sosyal Hizmetler personeli Nergis Kasa KKTC Mücadelesi hakkında kısa bir sunum gerçekleştirdi. 

4-194.jpg

ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARI BİZE EMANET
Programda konuşan Kaymakam Mustafa Güler: “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde bu mücadeleye katılan kardeşlerimize zaman zaman şeref madalyası daha önce tevcih edilmişti. Bugün 49 gazimize bu madalya tevcih edilecektir. Şehitlerimizin yakınları gazilerimiz bizlere birer emanettir. Biz yetkimiz çerçevesinde onlara her türlü hizmeti ve kolaylığı yapmak mükellefiyetindeyiz ”Dedi.

Madalyaların sahiplerine protokol tarafından teslim edilmesinden sonra program son buldu.   Haber Merkezi

5-097.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.