Kaymakam Güler'den Kurban Bayramı mesajı

Kaymakam Güler'den Kurban Bayramı mesajı

Kaymakam Mustafa Güler, "Mübarek Kurban Bayramının milletimize, ülkemize, Gebze’mize ve tüm İslam Âlemine barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dilerim".

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Güler mesajında, "Sevgili hemşerilerim, bayram günlerinde trafik her zamankinden daha yoğun oluyor; sevdiklerinize giderken büyük acıların yaşanmaması adına trafikte azami dikkat içinde olmanızı önemle rica ediyorum.

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMAYALIM 
Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız.

GEBZE'MİZE BARIŞ, HUZUR, SAĞLIK GETİRSİN
Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramının milletimize, ülkemize, Gebze’mize ve tüm İslam Âlemine barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, tüm kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.