Kaya’dan 14 Mart mesajı

Kaya’dan 14 Mart mesajı

 CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı, Kaya mesajında; “Büyük önderimiz Atatürk...

 

CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı, Kaya mesajında; “Büyük önderimiz Atatürk ün kendisini emanet ettiği hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutluyorum, Sağlık sektöründe çalışanlarımıza daha az hakaret ,darp ve saldırıların olmasını diliyorum.

Ülkemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin daha ön plana çıkarılmasını, Sağlık sektöründeki taşeronlaşmanın kaldırılması, çalışanların emeklerinin karşılığını almasını ve gelecek kaygısından uzak huzur içinde çalışabilecekleri bir ortamın sağlanmasını diliyorum. Yap-boza dönen sağlık politikalarından vazgeçilerek bu konunun muhatabı üniversiteler, tabip odaları ve diğer çalışanların sendika ve temsilcileriyle ortak akıl üzerinden daha uygulanabilir halk ve çalışanlardan yana bir sağlık politikası uygulanmalıdır. İnsan yaşamıyla ilgili kutsal görevi yapan tüm sağlık çalışanları hak ettiği itibar ve yaşam koşullarına kavuşması mutlaka sağlanmalıdır. Bu duygu düşüncelerle tüm sağlık çalışanlarının Tıp bayramı kutlu olsun.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.