Kanser tedavisi gören çocukları mutlu ettiler

Kanser tedavisi gören çocukları mutlu ettiler

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, KOÜ Umuttepe Kampüsü’nün hematoloji ve onkoloji servislerinde tedavi gören çocuklara konuk olup yeni yıl mutluluğunu, heyecanını yaşattı

Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Darıca’daki Mimoza Psikolojik Danışmanlık kurumu yetkilileri ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü, Hematoloji ve Onkoloji servislerinde tedavi gören çocuklara konuk olarak moral verdi. Çocuklarla vakit geçirmek, birtakım eksiklerini karşılayarak onlara yılbaşı coşkusunu bir nebze de olsa yaşatarak mutlu etmek amacıyla düzenlenen etkinlik çocukların yüzlerini güldürdü.

 

SEMBOLİK YILBAŞI PARTİSİ

 

202-015.jpg

 

Hastane yönetimi ile kurulan diyalog sonrası hayırseverler tarafından temin edilen hijyen kitleri ile oyuncaklar ve giyecekler, kliniklerde yatan çocuklara hediye edilmek üzere yetkililere teslim edildi. Bu esnada, durumu uygun olan çocuklarla da buluşulup, sembolik yılbaşı kutlama partisi gerçekleşti. Çocukların morali yükseltilmeye çalışıldı. Çocuklarının yüzünün güldüğünü gören refakatçi ailelerin de çok mutlu olduğu gözlendi.

 

DERNEK YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

 

203-019.jpg

 

Vural Acartekin başkanlığındaki dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada etkinliğin gerçekleşmesi için gerekli izinleri veren Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne, ikramlıklar konusundaki desteği için Burçin Birdane’ye, mekan süsleme materyalleri için Kaptan Medya Organizasyon’a, ulaşım desteği için Darıca Belediye Başkanlığı’na,  emeği geçen herkese teşekkür edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.