Kamplumbağa için durdu!  Tekerine taş değmesin kaptan

Kamplumbağa için durdu! Tekerine taş değmesin kaptan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yan kuruluşlarından bir olan Ulaşımpark'ta şoför olarak görev yapan Seyit Durak, yol üzerinde gördüğü kaplumbağaya duyarsız kalamadı. Hemen aracını kenara çekerek , kaplumbağa'yı güvenli bir yere alan Seyit Kaptan günün kahramanı oldu.

Ulaşımpark'ın duyarlı şoförleri, kimi zaman ekmeğini bölüşerek, kimi zaman araçta fenalaşan bir yolcuyu hastaneye yetiştirerek, kimi zaman ise bir vatandaşa yada başka bir canlıya karşı gösterdikleri örnek davranış ile gündem oluyor. Ulaşımpark'ın yaptığı davranış ile günün kahramanı olan kaptanı Seyit Durak oldu.

DUYARSIZ KALAMADI

Hat 800'de İzmit- Kandıra arası sefer yapan Durak, seyir halindeyken, yol üzerinde karşı istikamette gördüğü Kaplumbağa'ya karşı duyarsız kalamadı. Hemen aracını yol kenarına alan kaptan, kamplumbağayı alarak güvenli bir yere bıraktı. Ardından ise aracına binerek seferine devam etti.

DÜNYA GÜZELLEŞİYOR

Kaptan'ın araç içi kamerasına yansıyan o görüntüleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından “Tekerine taş değmesin Seyit Kaptan” başlığı ve “ UlaşımPark şoförümüz Seyit Durak, Hat800 İzmit-Kandıra istikameti seferini yaparken yolun ortasında fark ettiği kaplumbağayı güvenli bir yere alıyor ve dünya güzelleşiyor” ifadeleri ile paylaştı.

Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.