KADEM Kocaeli Temsilciliği Gebze’de Toplandı

KADEM Kocaeli Temsilciliği Gebze’de Toplandı

Kadın ve Demokrasi Vakfı Kocaeli Temsilciliği, KADEM’in eğitim modüllerinden birisi olan “Güven Toplumunun İnşası Şiddetin Anatomisi ve Çözüm Yolları” eğitiminin altıncısını Gebze’de gerçekleştirdi.

Kocaeli Valiliğinin koordinasyonunda yürütülen planlama doğrultusunda, “Güven Toplumunun İnşası, Şiddetin Anatomisi ve Çözüm Yolları” eğitiminin altıncı adresi Gebze oldu. Eğitim, 22 Mayıs Çarşamba günü, 11.00-13.00 saatleri arasında, Kocaeli Valisi Sayın Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, kurum müdürleri ve ilgili kamu kurum çalışanları ve kadınların katılımıyla, Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

KADEM tanıtım filminin ve 8 Mart kamu spotunun izlenmesi ile başlayan program, Kocaeli Temsilcisi Asuman Sert Erturan’ın konuşmasıyla devam etti. Erturan konuşmasında KADEM’in faaliyet alanlarından ve eğitim modüllerinden bahsetti.

450 kişinin katıldığı “Güven Toplumunun İnşası Şiddetin Anatomisi ve Çözüm Yolları Eğitimi’nin psikolojik boyutunu Psikolog Berra Özdemir, hukuki boyutunu Avukat Şevval Ebrar Acar, dini boyutunu ilahiyatçı Reyhan Ocak anlattı.

Programda Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü / ŞÖNİM, İl Jandarma Komutanlığı / KADES ve İl Sağlık Müdürlüğü / KETEM bilgilendirme ve tanıtımlar yaptı. Genç KADEM stant çalışmasıyla il bazında yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi, kadına ve aileye verilen devlet desteklerini anlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.