İyi Partili Uluköylü’ye sürpriz doğum günü

İyi Partili Uluköylü’ye sürpriz doğum günü

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ye doğum gününün bir gün öncesi ailesi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. İlçe binasında gerçekleşen toplantı öncesi İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ye eşi Hilal Uluköylü ve kızları Irmak ile Öykü ile İyi Partili yöneticiler sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Gerçekleşen sürpriz doğum kutlaması karşısında duygulanan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantımız esnasında biricik kızlarım Irmak-Öykü, sevgili eşim Hilal Uluköylü ve yönetici arkadaşlarımın bir gün öncesinde sürpriz doğum kutlaması beni ziyadesiyle mutlu etti. İYİ ki varsınız…”dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisi için hazırlanan doğum günü pastasındaki mumları üfleyen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ye İyi Parti Gebze İlçe Yöneticisi Kadir Çalışkan ve Fatih Araç tablo hediye etti. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü sürpriz doğum günü kutlaması için ailesine tüm İyi Partililere teşekkür etti.

 

Yeni Haber Gazetesi olarak bizler de İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’nün yeni yaşının başta sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle doğum gününü kutlarız.

 

kutlama-1.jpg

 

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.