İSU’ya habersiz kesinti tepkisi!

İSU’ya habersiz kesinti tepkisi!

Gebze bölgesinde haber ve duyu yapmadan su kesintisi yapan İSU’ya vatandaşlar büyük tepki gösterdi.  Su kesintisi nedeniyle Gebze’de birçok yerde sorunlar yaşandı.

İSU önceki gece yarısı itibariyle Gebze’nin 22 mahallesinde arıza nedeniyle su kesintisi yaptı.  Ne var ki su kesintisi hakkında dün öğlen saatlerine doğru duyuru yapıldı.  Sabah suların akmadığını gören vatandaş ise haber vermeden kesinti yapan İSU’ya tepki gösterdi.

Konuyla ilgili olarak gazetemizi arayan çok sayıda Gebzeli, İSU’nun kesintileri zamanında haber vermediğini belirterek, “İSU sürekli aynı şeyleri yapıyor ve herkesi mağdur ediyor.  Böylesine önemli bir kesintiye bile öğlen saatlerine doğru duyurmaları her şeyi anlatmaya yetiyor ”dediler.

22 MAHALLEDE KESİNTİ

İSU tarafından yapılan açıklamada 22 mahallede su kesintisi yapılacağı duyuruldu.

İşte İSU'nun kesintinin üzerinden saatler geçtikten sonra dün saat 10.36’da yaptığı açıklaması:

“Gebze ilçemizdeki 1200’lük CTP ana isale hattı üzerinde yapılan deplase çalışmaları sırasında meydana gelen arıza nedeniyle aşağıda belirtilen mahallelere 14.12.2019 Cumartesi gece saat 03.00’a kadar su verilemeyecektir. Su Kesintisinden Etkilenecek Bölgeler; Gebze İlçesi; Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan,Yavuz Selim, Ulus, ve Hürriyet Mahallesi üstü Kotları, Mevlana ve İstasyon Mahallelerinin bir kısmı, Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafa Paşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arapçeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış ve Tavşanlı Mahallelerinin tamamına su verilemeyecektir.” Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.