İntihar ve krize müdahale için toplanıldı

İntihar ve krize müdahale için toplanıldı

Toplum Ruh Sağlığını Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Psikiyatrist Prof. Dr. Bülent Coşkun’un katkıları ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimleri ile “İntihar ve Krize Müdahale Değerlendirme Toplantısı” online olarak düzenlendi.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Toplum Ruh Sağlığını Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Psikiyatrist Prof. Dr. Bülent Coşkun’un da katkıları ile birimleri ile Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü,  İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlükleri, Kocaeli’deki Ceza İnfaz Kurumları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan psikiyatri uzmanı, tabip, psikolog, sosyal çalışmacı ve rehberlik öğretmenlerinin katılımı ile “İntihar ve Krize Müdahale Değerlendirme Toplantısı” online olarak önceki gün düzenlendi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Alişan Burak Yaşar’ın konuk olarak katıldığı toplantıda Travma Sonrası Stres Bozukluğu ve EMDR terapi yöntemi ile ilgili olgu sunumu gerçekleştirilmiş, ardından katılımcıların soru ve katkıları alındı.

 

manset-2-325.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.