İMO’dan TOSB Bölge Müdürü Demir’e tebrik ziyareti

İMO’dan TOSB Bölge Müdürü Demir’e tebrik ziyareti

İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyeleri TOSB  (Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) Bölge...

İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulu üyeleri TOSB  (Otomotiv Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi) Bölge Müdürü İnşaat Mühendisi Murat Demir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Demir’i makamında ziyaret eden İnşaat mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, "Genç yaşta çok önemli kurumda bölge müdürü olarak görev aldınız. Görevinizi layıkıyla yerine getireceğinizden hiç endişemiz yok. Hayırlı, güzel ve başarılı hizmetler diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Ziyarette TOSB’un bölge faaliyetleri hakkında bilgiler veren Demir,  İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti. STK’lar ile her anlamda işbirliğinin artacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.