İMO’dan Emniyet Müdürü Denizci’ye ziyaret

İMO’dan Emniyet Müdürü Denizci’ye ziyaret

Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimi, kısa bir süre önce Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Necati...

Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimi, kısa bir süre önce Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Necati Denizci'yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette gündem maddesi de terör olayları oldu. Bu vesile ile son günlerde emniyet güçlerimize yönelik gerçekleştirilen ülkemizi yasa boğan hain terör saldırılarının ardından emniyet müdürlüğüne başsağlığı dileklerini ileten Ok, sohbetin başında, saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehit polislerimiz için başsağlığı ve yaralılar için de acil şifalar diledi.

Tolga Ok ve yönetiminin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifaden İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İMO Başkanı Tolga Ok’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Denizci, ”Polisine sahip çıkan bu millete, devletimiz ve teşkilatımız da ne pahasına olursa olsun sahip çıkacak. Biz birlikte güçlüyüz.” İfadelerini kullandı.

Başkan Tolga Ok ise Emniyet Müdürümüz Denizci’ye “Kentimize hoş geldiniz. Allah yeni görevinizde sizleri utandırmasın. Biz sizlere emanetiz ve sizlerle gurur duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.